Torsdag, 30. oktober 2014 - af Lisbeth Grube

Casper og Frank filmer ny Klovn-film i Los Angeles

Frank Hvam og Casper Christensen.
Frank Hvam og Casper Christensen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
”Klovn forever” hedder filmen, som skydes netop nu.

Fire år efter årtusindets største danske biografsucces, ”Klovn – The Movie”, er Casper Christensen og Frank Hvam klar med efterfølgeren. Der er blevet talt og skrevet meget om en mulig 2’er, og nu er det officielt: ”Klovn forever” begyndte optagelser i København i sidste uge, og nu er hele holdet taget videre til Los Angeles, hvor der filmes de kommende 10 dage.

”Klovn - The Movie” solgte 855.000 billetter, og i et stykke tid har Frank og Casper overvejet at lave en efterfølger.  

- Grunden til, at der er gået 4 år, er, at vi ventede på en idé, der var så stærk, at vi kunne lave en film, der kunne overgå den første. Og vi synes, at det manuskript, vi har nu, kan det. Det er også lykkedes os at samle det gode gamle stærke hold, plus nogle virkeligt spændende nye kræfter på skuespillerfronten, siger Casper Christensen og Frank Hvam i en pressemeddelelse.

Mia Lyhne med igen

Plottet i filmen er hemmeligt indtil videre. Castet offentliggøres løbende, men det kan dog afsløres, at filmen - udover Casper og Frank – også byder på et gensyn med Mia Lyhne i rollen som Mia. Mikkel Nørgaard instruerer filmen. Han instruerede ”Klovn – The Movie” , ligesom han også har været instruktør på TV-serierne ”Langt fra Las Vegas”, ”Anna Pihl”, ”Borgen” og de yderst populære filmatiseringer af Jussi Adler-Olsens Afdeling Q-bøger, ”Kvinden i Buret” og ”Fasandræberne”.

TV-serien ”Klovn” bag filmene er for nylig solgt til remake i Holland, Belgien, Tyskland og Finland. I USA har Warner Brothers netop forlænget retten til at lave en amerikansk remake af den første film med komikeren Danny McBride.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden