1. mar. 2012
Af af Thomas Flindt og Susse Wassmann/Femina

Cecilie Stenspil: Det er vigtigt at kunne grine sammen

Cecilie Stenspil og Mads M. Nielsen
Cecilie Stenspil og Mads M. Nielsen
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren Cecilie Stenspil fortæller, hvad der får hendes parforhold til at fungere.

Cecilie Stenspil bor sammen med sin kæreste, skuespilleren Mads M. Nielsen. Parret har kendt hinanden i otte år og er stadig irriterende lykkelige. På grænsen til det unormale.

- Haha, ja, vi er meget glade for hinanden, og det fungerer også helt gnidningsfrit med min bonusdatter Carmen på ni år, som jeg jo har kendt, siden hun var helt lille. Jeg ELSKER min familie, de to betyder hele verden for mig.

- Hvad kan I sammen?

- Grine, siger Cecilie Stenspil og griner højt og længe. Jeg har ikke opskriften på, hvad der er normalt, eller hvordan man har et godt kærlighedsliv ... men vi kan grine sammen, og det er sindssygt vigtigt. Og så har vi en faglighed, vi kan sparre omkring. Det bliver en ekstra boble - ud over alle almindelighederne, som giver et ekstra niveau at spille på. Og så gør det heller ikke noget, at Mads er ældre end mig og har flere års erfaring.

- Så kan du vel selv gætte mit næste begavede spørgsmål? - "Skal du ikke have nogle børn selv?"

- Ja, det er jo det normale, ikke? Jo, og du får også det helt normale svar: Selvfølgelig skal vi have børn på et tidspunkt, og måske skal vi også giftes. Det kunne da være dejligt. Og normalt. Men lige nu HAR jeg jo et barn - som har en dejlig mor og en dejlig bonusfar også, så jeg synes jo, at jeg har de ting i mit liv. Men det dér med at smøre madpakker ... det kommer, når det kommer.

Læs mere om: