Lørdag, 14. juni 2014 - af af TRINE LARSEN

Cecilie Stenspil får teaterpris

Foto: Jeppe Michael Jensen
Eventyrteatret uddelte i aftes teatrets første ærespris til Cecilie Stenspil, der meget rørt og glad modtog prisen.

Eventyrteatret, der gennem 23 år har været rugeplads for talentfulde børn og unge, uddelte i aftes teatrets første ærespris. Prisen gik til skuespilleren Cecilie Stenspil, der meget rørt og glad modtog prisen foran godt 100 inviterede gæster i Eventyrteatrets eventyrlige lokaler i Søborg.

Cecilie kom direkte fra optagelser af serien "Badehotellet" og nåede lige akkurat frem, så hun inden prisuddelingen kunne se teatrets unge give aftenens gæster smagsprøver på deres kunnen - præcis som Cecilie Stenspil selv har gjort det gennem fem sæsoner, fra hun var 12 år gammel.

Eventyrteatret var nemlig stedet, hvor den smukke skuespiller selv lagde kimen til sin karriere. Det var derfor en rørt Cecilie, der modtog hæderen, som foruden æren også var et flot ur, en rejse til London for to og teaterbilletter til en valgfri forestilling i storbyen.

- Jeg er meget meget rørt over prisen, for det her sted har betydet SÅ meget for mig og for mange andre børn og unge med de samme drømme, sagde Cecilie og fortalte, at også hendes bror, skuespilleren Simon Stenspil, har gået på Eventyrteatret.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden