2. okt. 2010
Af af Lisbeth Grube

Claes Bang blev viet til vands

Claes Bang med sin kone Lis.
Claes Bang med sin kone Lis.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Skuespiller Claes Bang måtte knibe en tåre, og verden omkring ham flød bogstavelig talt forbi, da han lørdag d. 25. september blev gift med sin smukke kæreste, stylist Lis Louis-Jensen.

Parret sagde nemlig ja til hinanden på en kanalrundfart i Københavns kanaler. I stedet for at smutte på rådhuset inviterede Claes og Lis 100 gæster om bord i en pyntet kanalbåd til skål og god musik, og efter en tur på vuggende vand blev borgerrepræsentationsmedlem Manu Sareen fisket op. Han forestod vielsen på åbent vand.

- Det var så smukt, og jeg har det som om, jeg har fået tryllestøv på. Jeg har jo vidst i lang tid, at det var Lis og mig, og alligevel var det noget helt særligt og magisk at stå der og sige ja til hinanden foran vores familie og venner. Jeg er virkelig flyvende, fortæller 43-årige Claes, der fik sit folkelige gennembrud i TV-serien "Anna Pihl".

Festen blev holdt på Borups Højskole, og da lokalerne lukkede klokken et, blev hele flokken inviteret hjem til sjusser og disko hos de nygifte på Frederiksberg.

- Det blev en helt fantastisk dag, og vi er så lykkelige. Bryllupsrejsen gemmer vi til november. Min kone - som hun jo hedder nu - har aldrig været i New York, så vi satser stærkt på at få 14 dage sammen i byen, fortæller den glade gom til BILLED-BLADET.

Læs mere om: