29. jul. 2009
Af af Signe Ravn

Cyron Melville glemmer at forkæle kæresten

Cyron Melville
Cyron Melville
Foto: Lars H. Laursen
Skuespilleren Cyron Melville indrømmer, at han af og til forsømmer at forkæle sin kæreste.

Mens Cyron Melville, der er aktuel i 'Vanvittig forelsket', i filmen går til ekstremerne for at holde på sin kæreste, så har virkelighedens Cyron kendt sin kæreste siden skoletiden. Dengang var der kærester i ti dage, men de seneste to år har de været et fasttømret par, og skuespilleren indrømmer, at han nogle gange tager lidt for let på tingene.

"Jeg er nok lidt for god til at tage hende for givet derhjemme. Intentionerne er der, men man skal huske at leve dem ud. Bruge de fem-ti minutter sammen, når man kommer hjem - på at kigge på hinanden og kysse lidt - inden man tænder for fjernsynet eller radioen," siger Cyron Melville til ALT for damerne.

Men når Cyron endelig tager sig sammen, så får den hele armen: "[Jeg skaber] en romantisk stemning, tænder stearinlys---Og mine tre pladespillere rundt om i lejligheden - alt afhængig af, hvor vi sidder…Og så serverer jeg min thai-ret, og måske får hun den massage, jeg har lovet hende i to måneder, og så kører det," fortæller Cyron Melville til damebladet.

Læs mere om: