Onsdag, 2. juni 2021 — af Stine Ramlyng

Dansk films nye darling: Sofie Torp har barn med sin bedste ven

Sofie Torp
Sofie Torp 
Foto: Seidel Photography ApS
Hun er 31 år, topaktuel som figuren Rose i filmen ”Marco effekten”, datter af sangeren Jette Torp og så er Sofie Torp også mor til Olga på knap to år, som hun har med sin bedste ven og nabo.

Sofie Torp, 31, fik sit helt store gennembrud som Daniel Ryes søster, Anita, i forrige års storfilm ”Ser du månen, Daniel”, som hun høstede både en Bodil og en Robert for – og en regn af roser fra både anmeldere og kolleger, der udråbte hende til den næste Trine Dyrholm.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sofie Torp er her der og alle vegne

Siden har man både kunnet se Sofie Torp som julemand i julekalenderen "Julefeber" og som hjælper i advenstkalenderen "Grethes jul". Og nu er hun klar i rollen som politisekretæren Rose i filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens bog "Marco Effekten", hvor hun spiller over for blandt andre Ulrich Thomsen og Zaki Youssef. 

Ulrich Thomsen, Sofie Torp og Zaki Youssef i rollerne som Carl Mørck, Rose og Assad i filmen "Marco Effekten".
Foto: Klara Cvrckova

Sofie Torp fik barn med sin ven

Privat er Sofie Torp mor til lille Olga på halvandet år, som hun har med sin bedste ven og nabo, den irakisk-fødte teaterinstruktør Sargun Oshana.

– Jeg havde virkelig en drøm om at blive mor. Og jeg har ikke haft en kæreste i 10 år, så det ville jeg ikke gå og vente på, fortæller Sofie Torp, der derfor spurgte sin bedste ven, om han ville være far til det barn, hun drømte om at få. Efter fem dages betænkningstid sagde han ja og efter første hjemmelavede forsøg med en engangsprøjte var Sofie gravid.

– Jeg troede, at jeg var nødt til at stifte en kernefamilie for at få et barn, indtil det gik op for mig, at det behøvede jeg jo ikke. Og jeg føler, at jeg har vundet helt vildt, for jeg har en fantastisk datter med et menneske, jeg elsker og kender rigtig godt.

Fungerer det så godt, den måde, I har lavet familie på?

– Ja, det er et genialt setup. Olga er halvandet år nu, og Sargun er flyttet ind i lejligheden ved siden af mig, så vi er naboer og en ægte regnbuefamilie. Olga føler det som ét hjem, men vi har hver vores lejlighed, og det er altså fantastisk.

Læs meget mere om skuespillerens alternative familieliv og spændende karriere i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden netop nu.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden