31. jul. 2018
Af Casper Nielsen

Danske Caspar Phillipson: Sådan var mit møde med Tom Cruise

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/26.5.09257546.jpg
foto: All Over Press
Den danske skuespiller Caspar Phillipson – i Hollywood kendt fra sin rolle som JFK – fik en flot modtagelse af Tom Cruise, som han spiller sammen med i den nye "Mission Impossible: Fallout".

Tom Cruise gav Caspar Phillipson en varm velkomst, før de skulle spille sammen i "Mission Impossible: Fallout".

- Tak, fordi du vil være med, sagde Hollywood-stjernen nemlig til danske Caspar Phillipson, da de mødtes i filmstudierne i London før optagelserne på den nye actionfilm.

- Så er man jo sådan lidt: ”jo tak”. Jeg har jo fulgt ham siden ”Top Gun” i 1987, og jeg glemmer aldrig, da jeg så ham i ”Bourn of the fourth of july”, siger Caspar Phillipson til BILLED-BLADET.

Phillipson til gallapremiere

- Men Tom Cruise var virkelig en god kammerat, der tog sig tid til at hilse, og som ovenikøbet spurgte til min søns rygsækrejse, da vi mødtes igen til gallapremieren i Paris, fortæller Phillipson, der havde fortalt superstjernen, at hans søn skulle afsted på sådan en rejse.

Caspar Phillipson var mandag aften til den store danske gallapremiere på actionfilmen i CinemaxX i København.

Den blev mødt med store klapsalver fra publikum, da den var forbi.

Tom Cruise jublede

Specielt husker Caspar Phillipson også, hvordan Tom Cruise jublede over en af filmens største actionscener, hvor han selv flyver en helikopter.

- Instruktøren viste mig klippet, hvor Tom flyver maskinen, og da der blev sagt "tak", jublede Tom Cruise helt entusiastisk bagefter. Det var virkelig Tom, 12 år, siger Caspar, der selv spiller europæisk skurk i filmen.

- Men I skal ikke bukke jer ned efter popcornene i begyndelsen, grinte Phillipson til publikum med henvisning til, at hans rolle i filmen ikke er ret stor.

Klar til James Bond

- Efter "Mission Impossible" er du vel også klar til James Bond?, sprugte BILLED BLADET den danske stjerne.

- Ja, det er jeg helt sikkert, lød det fra Caspar, der nu flytter til Los Angeles for at prøve lykken i filmbyen.

Læs mere om: