Tirsdag, 7. februar 2023 — af Luise Marie Bekker

Dar Salim efter uoverkommelig modstand: I selskab med verdens bedste

Dar Salim.
Dar Salim.
Foto: Mikael Rieck
Dar Salim takker en særlig gruppe mennesker for, at han er nået så langt. Nu er han på en filmplakat med en verdensstjerne. Se plakaten her.

Plakaten til stjerneinstruktøren Guy Ritchies kommende actionthriller "The Covenant", der har Dar Salim og Jake Gyllenhaal i hovedrollerne, er netop kommet på gaderne.

At Dar Salim har en central rolle i Hollywood-filmen, fremgår tydeligt af plakaten, hvor han ses sammen med Jake Gyllenhaal, som vi kender fra "Donny Darko", "Brokeback Mountain" og "The Day after tomorrow".

The Covenant.
The Covenant.
Foto: HAVE PR

Det er yderst sjældent, at en dansk skuespiller opnår så central en placering på en Hollywood-plakat med en A-stjerne og en topinstruktør.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dar Salim: Takker publikum

– Det er en fornøjelse at arbejde med nogle af verdens bedste til lige præcis deres job både foran og bag kameraet. På trods af det, der til tider har føltes som uoverkommelig modstand igennem min karriere, har der været én konstant, som har båret mig igennem. Publikum. Jeg ville ikke være nået hertil uden især det danske publikum og dets støtte og kærlighed. Jeg er evig taknemmelig og glæder mig til at dele både "The Covenant" og ikke mindst "Underverden II" med hele Danmark lige om lidt, udtaler Dar Salim i en pressemeddelelse.

Det er ellers ikke første gang, Dar Salim lander en rolle, der giver genklang i udlandet.

Dar Salim i midten som "Quotho" i "Game of Thrones".
Dar Salim i midten som "Quotho" i "Game of Thrones".
Foto: HBO

Han slog igennem i Hollywoord, da han i 2011 medvirkede i seks afsnit af "Game of Thrones", der slog alle rekorder som den mest sete serie nogensinde.

Dansk premiere ukendt

"The Covenant" udspiller sig i Afghanistan, hvor den amerikanske soldat John Kinley (Jake Gyllenhaal) får til opgave at inspicere fjendtligt territorie med hjælp fra den lokale tolk Ahmed (Dar Salim).

Da gruppen pludselig bliver fanget i et bagholdsangreb, må Ahmed risikere sit liv for at redde Kinley.

"The Covenant" får premiere i USA den 21. april 2023.

Den danske premieredato er endnu ikke offentliggjort.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden