Onsdag, 19. april 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Dar Salim takker kæmpe Hollywood-stjerner i sødt opslag

Dar Salim
Dar Salim
Foto: Chris Pizzello/AP/Ritzau Scanpix
17. april var der amerikansk premiere på Dar Salims nye Hollywood-film ”The Covenant”.

Der er ikke første gang, at han har en rolle på den store internationale scene.

Han har både spillet med i det gigantiske tv-hit ”Game of Thrones” og filmen ”The Devil’s Double”.

Men nu springer Dar Salim ud på den helt store scene. Det gør han i Guy Ritchie's film ”The Covenant” der den 17. april havde gallapremiere i Hollywood.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På rollelisten er også den populære skuespiller Jake Gyllenhaal, som han spiller tæt sammen med i filmen, der handler om sergenten John Kinley (Jake Gyllenhaal), som på sin sidste tur til Afghanistan slår sig sammen med tolken Ahmed (Dar Salim).

Og det er en meget taknemmelig Dar Salim, der dagen derpå takker både instruktør og skuespillerkollegaen.

Instagram har han delt billeder fra både premiere og tiden op til, hvor han særligt har brugt meget til med Jake Gyllenhaal. I opslaget skriver han, at premieren var en magisk aften. Han takker instruktøren Guy Ritchie for muligheden, og skriver at det har været en stor ære at være med ombord på produktionen.

Jake Gyllenhaal og Dar Salim
Jake Gyllenhaal og Dar Salim til premiere på deres nye film "The Covenant" i Los Angeles.
Foto: Ritzau Scanpix

Derudover ryger der også en stor tak afsted mod Jake Gyllenhaal, som han både roser for sin skuespilevner, men også for at være et godt menneske. Han takker for hans støtte og for hans generøsitet.

Instruktøren Guy Ritchie, der også er kendt som både manuskriptforfatter og producer, står blandt andet bag filmene ”Sherlock Holmes”, ”Sherlock Holmes 2: Skyggespillet” og den nye ”Aladdin”-film fra 2019, hvor skuespillere har vækket Disney-klassikeren til live i spillefilmen.

Jake Gyllenhaal har du derimod måske set op til flere gange foran kameraet. Han har nemlig et hav af populære spillefilm på sit CV. Af de mest kendte kan blandt andet nævnes ”Brokeback Mountain”, ”Prisoners”, ”Spider-Man: Far from Home” og katastrofefilmen ”The Day after Tomorrow”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden