31. mar. 2022
Af Sofie Nymand

Dejlige billeder: Lille Winnie fra Dyrlægens plejebørn er blevet mormor

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/design_uden_navn_-_2022-03-10t105505.350_0.png
Foto: TV 2
Winnie Hogan Mortensen fra ”Dyrlægens plejebørn” nyder livet som mormor.

Hun blev landskendt som ’Lille Winnie’ i ”Dyrlægens plejebørn”. Dirch Passers lille makker med de store brune øjne og den rappe replik.

I dag er Winnie Hogan Mortensen 59 år. Hun arbejder som receptionist, og så nyder hun livet som nybagt mormor:

- Jeg er lige blevet mormor til en lille pige. Hun hedder Vera, og hun ER bare en lille Vera, fortæller Winnie Hogan Mortensen til BILLED-BLADET.

Det er Winnies datter Camilla, der for 7 måneder siden blev mor til lille Vera.

https://imgix.billedbladet.dk/image_50428162.jpg
Winnie Hogan Mortensens barnebarn, Vera.
Foto: Privat

Dejlige minder

Tiden som barnestjerne ser Winnie Hogan Mortensen tilbage på med gode minder. Ikke mindst ”Dyrlægens plejebørn”, som hun medvirkede i, da hun var 4,5 år.

- Jeg er meget beæret over at have været med i ”Dyrlægens plejebørn”, og jeg har nogle dejlige minder fra den tid, siger hun og fortsætter.

- Jeg havde aldrig forestillet mig, at det ville gå hen og blive en film, som stadig ville blive set af så mange. Jeg føler, jeg har været en del af noget, som aldrig vil blive glemt.

Når Vera skal se mormor i klassikeren

Winnie Hogan Mortensen synes da også, det bliver sjovt, når barnebarnet Vera på et tidspunkt skal se sin mormor i den elskede klassiker:

- Ja, på et tidspunkt vil jeg vise hende filmen. Eller også vil min datter, fortæller Winnie Hogan Mortensen og husker tydeligt, da hendes egne børn så filmen for første gang:

- Det var så sjovt, at de pludselig kunne se, at det var mig. Faktisk troede min ene datter, at det var hende, der var med i filmen. Hun synes, at det lignede hende selv, fortæller Winnie Hogan Mortensen om sine tvillingedøtre, Camilla og Christina, der i dag er 33 år.

https://imgix.billedbladet.dk/image_67204354.jpg
Winnie Hogan Mortensen og barnebarnet Vera.
Foto: Privat

Læs mere om: