22. aug. 2016
Af Henrik Salling

Dennis Knudsen debuterer som filminstruktør

Filmen bliver til i samarbejde med Zentropa og Peter Aalbæk Jensen.
Filmen bliver til i samarbejde med Zentropa og Peter Aalbæk Jensen.
Foto: Birger Storm
Kendisfrisøren har længe barslet med et nyt projekt i sit liv. Næste år starter optagelserne til hans første film.

Dennis Knudsen har selv skrevet manuskriptet til filmen, som i øjeblikket har arbejdstitlen ”Prinsesse”, og det er præcis det projekt, som frisøren har arbejdet på i længere tid.

- Jeg har film og TV i mine blodårer. Det hele begyndte, da jeg som 18-årig kom i lære som frisør og parykmager i TV-byen i Søborg, og jeg har arbejdet med instruktører og skuespillere, siden jeg var helt ung. Deres arbejde har altid fascineret og imponeret mig dybt, og jeg har i mange år drømt om, at det en dag skulle blive muligt for mig at lave min egen film, fortæller Dennis, som i de senere år har medvirket på en lang række danske film i selskab med danske instruktører som Lars von Trier, Susanne Bier og Thomas Vinterberg.

Dennis Knudsen: Selvfølgelig nervøs

Men Dennis er ikke ”bare” instruktør på filmen. Han har også selv skrevet manuskriptet, som starter optagelser i sensommeren 2017. Filmen handler om et ungt par, Mie og August, der tror, de skal have en lille pige. Men jordemoderen har været uopmærksom, og i stedet får de en dreng.

- Jeg er selvfølgelig nervøs, men jeg glæder mig helt vildt til at kaste mig ud i alle disse nye udfordringer – ikke mindst nu, hvor jeg jo er blevet en voksen mand på 53 år, fortæller Dennis, som netop har afsluttet salget af sine to huse i Tyrkiet og sit hus i Taarbæk. Desuden er hans salon i indre by i København også sat til salg.

LÆS MERE: Dennis Knudsen springer ud i sin fjerde ironman

Læs mere om: