Derfor har Mads Mikkelsen scoret Johnny Depps rolle

Johnny Depp og Mads Mikkelsen

Johnny Depp og Mads Mikkelsen

Foto: Martin Høien og Ritzau Scanpix
Mads Mikkelsen har landet en kæmpe rolle som troldmanden Grindenwald i filmserien "Fantastiske skabninger". Desværre sker det på en lidt trist baggrund.

- Han har været indvolveret i grim retssag og skilsmisse. The Sun har for nogle år siden skrevet, at han han har slået sin kone, og det har haft enorm indflydelse på hans karriere, forklarer filmanmelder Casper Christensen om Johnny Depps exit fra den tredje film i rækken fra "Fantastiske skabninger"-universitet i Go'morgen Danmark-studiet.

Johnny Depp fyret fra filmsettet

Og efter at have tabt en retssag mod "The Sun" for at kalde Johnny Depp for en "hustru-voldsmand", har produktionen taget konsekvensen og fyret den store Hollywood-stjerne fra filmsettet.

Men der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. I hvert fald for Danmarks stjerneskuespiller Mads Mikkelsen, der har landet rollen som den onde troldmand Gellert Grindelwald. Det oplyser filmselskabet Warner Bros i en meddelelse onsdag.

Erfaren som skurk internationalt

Det er ikke første gang Mads Mikkelsen lander en stor rolle som skurk internationalt. Den danske stjerneskuespiller har både spillet skurk i James Bond og seriemorder i serien "Hannibal".

Filmen-serien "Fantastiske skabninger" foregår i samme magiske univers som Harry Potter, men finder sted 60 år før, og det er forfatter J.K. Rowling selv, der har skrevet manuskriptet.

Filmen forventes at få premiere sommeren 2022.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden