Endnu en stand-in for Bodil Jørgensen i dansk film

Foto: AOP
Bodil Jørgensens forfærdelige uheld har ikke kun fået konsekvenser for den kommende "Far til fire"-film.

Bodil Jørgensen, der stadig er indlagt på sygehuset efter den forfærdelige ulykke på den jyske vestkyst i forbindelse med optagelserne af den nye film "Far til fires vilde ferie", har måttet dubleres til de allersidste billeder til filmen "Mænd og høns", som blev filmet i går i Otterup på Nordfyn.

Anders Thomas Jensens nye komedie er en slags opfølger til kæmpesucces'en "Blinkende Lygter" fra år 2000, og foruden Bodil Jørgensen medvirker også Nikolaj Lie Kaas, Nikolas Bro, Mads Mikkelsen, David Dencik og Søren Malling. Bodil Jørgensen havde indspillet stort set hele sin rolle i filmen, blot manglede der et enkelt billede, hvor man nu har valgt at bruge en stand-in med ryggen til.

- Jeg tør ikke tænke på konsekvenserne, hvis det (uheldet, red.) var sket tidligere under optagelserne, siger filmens forfatter Anders Thomas Jensen til BT

Der er også skrevet lidt om i manuskriptet, fortæller filmens producent Kim Magnusson.

- Vi måtte flytte hendes figur lidt længere væk i en konkret scene, hvor Bodil stod centralt. Og så her blev Bodil erstattet af en stand-in.

Handlingen i "Mænd og høns" finder sted på en ikke eksisterende dansk ø, hvor de to brødre, der spilles af David Dencik og Mads Mikkelsen, ankommer, efter de har fundet ud af, at deres far i virkeligheden ikke var deres far.

Filmen får premiere til januar. Anders Thomas Jensen er også ophavsmand til de tre film "Blinkende lygter", "De grønne slagtere" og "Adams æbler", ligesom han også var manden bag manuskriptet til "Hævnen", som Susanne Bier vandt en Oscar for i 2011.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden