15. apr. 2015
Af af Casper Nielsen

Erik Brandt i biffen trods øjenoperation

Erik Brandt efter øjenlågsoperation
Erik Brandt efter øjenlågsoperation
Birger Storm/BILLED-BLADET
Modemanden Erik Brandt gik i biografen, selvom han netop har fået løftet øjenlågene og stadig bar præg af operationen.

Erik Brandt er ikke sådan til at slå ud.

Selvom han netop har fået løftet øjenlågene og stadig er øm i dem, mødte han her til aften op i Grand Teatret i København, hvor der var filmpremiere på SAMBA.

- Jeg har lige fået det lavet, i går (mandag, red). Det havde længe irriteret mig, at mine øjenlåg hang og var tunge. Mascaraen løb jo, så nu er jeg endnu kønnere, sagde Brandt med et grin, der afslørede, at han stadig har glimt i øjet.

Tager en uge før Erik Brandt er helt ok

- Det tager nok en lille uge før det er i orden, men jeg kan godt lide at komme i biografen, og er glad for alle de invitationer jeg får, selvom jeg ikke løber til alt, sagde Brandt.

Brandt anså det heller ikke som et problem at skulle sidde og stirre mod et lærred.

Slet ikke, da aftenens premierefilm var komediedramaet SAMBA, instrueret af Eric Toledano og Olivier Nakache, der også iscenesatte "De urørlige", et af de største filmhits i Frankrig i nyere tid, som Erik også så, og var vild med.

Fornemt besøg i biografen

Det succesfulde franske instruktørpar deltog i gallapremieren i Grand, ligesom den franske ambassadør François Zimeray var til stede.

Eric Toledana og Olivier Nakache var på scenen og blive interviewet, og de charmerede den næsten fyldte sal, hvor mange kendte ansigter var mødt op, nogle af dem med lommetørklæderne klar i lommerne, hvis også SAMBA skulle vise sig at give tårer i øjnene, sådan som forgængeren "De urørlige" gjorde.

Læs mere om: