7. feb. 2015
Af Juliane Olsen

Erik Clausen inviterer Nik & Jay i biografen

Erik Clausen
Erik Clausen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Instruktøren Erik Clausen inviterer pop-drengene Nik & Jay med til gallapremiere på sin nye film efter at have set en af deres Instagram-opdateringer.

Man skulle måske ikke lige tro det, men pop-duoen Nik & Jay er øjensynligt fans af Erik Clausens film-folkeeje ”Midt om natten” med Kim Larsen i en af hovedrollerne.

For fire måneder siden lagde drengene i hvert fald et billede ud på billeddelingstjenesten Instagram af filmen på DVD med teksten ”Har det sådan”.

Det er ikke gået ubemærket hen hos 72-årige Erik Clausen, der også benytter sig af de sociale medier, og han har derfor valgt at invitere duoen med til gallapremiere på filmen ”Mennesker bliver spist” via Facebook.

Erik Clausen inviterer i biografen

- Hej Nik & Jay. Jeg vil gerne invitere jer – og vil være meget glad for hvis I kommer – med røde kinder og vand i håret til min gallapremiere på den nye film ”Mennesker bliver spist”, og det er den 25. februar i Imperial. Og rigtig hjertelig velkommen, lyder det fra Erik Clausen i et videoklip.

”Mennesker bliver spist” er et komediedrama med Erik Clausen og Bodil Jørgensen i hovedrollerne, der får premiere den 26. februar.

LÆS MERE: Erik Clausen med hukommelsestab.

OpslagErik Clausen

A photo posted by @nikandjay on

Sep 25, 2014 at 3:26am PDT

Læs mere om: