Farshad Kholghi har fået en yndig datter

Farshad Kholghi og Lea Frederiksen er blevet forældre til en lille ny (indsat)
Farshad Kholghi og Lea Frederiksen er blevet forældre til en lille ny (indsat)
Foto: Krestine Havemann & privat
Skuespillerne Farshad Kholghi og kæresten Lea Frederiksen er blevet forældre til en yndig lille pige.

Mandag morgen lidt i klokken 5 kom Farshad Kholghi og Lea Frederiksens lille datter til verden på Rigshospitalet.

- Det er Så fantastisk, og hun er så fin, fortæller en overnud lykkelig nybagt far til BILLED-BLADET. Den lille pige var ved fødslen 53 centimeter lang og vejede 3400 gram.

- Hun ligner sådan et godt mix af os begge to, og så har hun de længste øjenvipper. Det er helt vildt. Vi er meget glade og lykkelige. I går var jeg ude at købe ind, og jeg smiler bare hele tiden til alle, jeg møder, fortæller Farshad.

Fødslen forløb fint. Parret kom ind på Rigshospitalet klokken cirka 24 og fem minutter i fem, var det nye familiemedlem arriveret.

- Vi var bare os to og en fantastisk jordmoder. Det var stille, magisk og en kæmpe oplevelse

 - Det er skønt og føles meget naturligt at være far. Både babyen og Lea har det fint, og det føles bare så rigtigt, at vi nu er en lille familie, siger Farshad, der nyder den nye familielykke på Østerbro.

- Jeg har virkelig lyst til at beskytte hende og passe på hende sammen med min skønne hustru. Men selvom vores baby er lille og skrøbelig, så er hun også sej og stærk.

Det er imponerende at se, de kræfter, der er i sådan et lille menneske.

- Hun suger mælken i sig og har masser af kraft og livslyst. Det er dejligt. Vi har lige haft vores forældre på besøg og går og rydder op, mens vores lille datter ligger her på sofaen og sover, lyder det fra en meget glad og afslappet far Farshad.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden