31. jul. 2013
Af af Henrik Salling

Filmtrailer: Nils Malmros´ personlige tragedie

Nils Malmros filmtrailer Sorg og Glæde
Nils Malmros er aktuel med filmen "Sorg og Glæde".
Foto: AOP
Det er en barsk omgang, når Nils Malmros åbner op for et vigtigt kapitel i sit eget liv med filmen ”Sorg og Glæde”. Få et smugkig her...

Nils Malmros har gennem en række film fortalt om sin opvækst, barndom og ungdom. Og vi har fulgt ham i ”Kundskabens Træ”, hvor han genskabte velkendte scener om forelskelsen i de uopnåelige piger. Han har inviteret tilskuerne ind i sit liv på godt og ondt, med sorg og glæde. Hans film har været båret af en betagende og livsbekræftende, ind imellem sorgmunter melankoli ved den ulykkelige kærlighed.

I sin nyeste film, ”Sorg og Glæde” blotlægger han med en sjælden grad af åbenhed og kunstnerisk mod et afgørende kapitel af sit smertelige voksenliv. Historien om, da hustruen Marianne slog parrets ni måneder gamle datter ihjel.

LÆS OGSÅ:

Jakob Cedergren og Helle Fagralid spiller hovedrollerne som ægteparret, der oplever den størst mulige sorg og ulykke i deres liv, og på et nærmest håbløst fundament skal de alligevel forsøge at nå frem til den gensidige og modne kærlighed.

”Sorg og Glæde” får premiere den 14. november 2013.

Få en forsmag på den stærke film her...

Læs mere om: