Gentlemen foretrækker... body-builders!

Foto: All Over
Nye billeder er dukket op, som viser Marilyn Monroe mens hun løfter vægte og spiser rå æg til morgenmad.

Marilyn Monroe har altid været berømt for sin timeglas-figur, men nye billeder viser, at hun faktisk har arbejdet hårdt for at beholde sin figur.

Lige før hun slog igennem i ”Gentlemen fortrækker blondiner” i 1952, blev hun fotograferet til en artikel til magasinet LIFE. Det er en række af de billeder, som ikke blev brugt dengang, som er dukket op. På billederne ser man Marilyn Monroe i stramme cowboybukser og en lille bikini-top løfte vægte. Både liggende på en briks og stående med to håndvægte. Hun står også på hænder på nogle af billederne og ligger på gulvet og strækker ud.

Flirtede med alle tre

Det var fotograf Philippe Halsman, der sammen med to assistenter, fotograferede Marilyn Monroe, og han kan stadig huske optagelserne.

- Hun flirtede helt vildt med os alle tre under optagelserne. Hun fik simpelthen os alle tre til at føle, at hun kun flirtede med hver enkelt af os. Og det føltes slet ikke som noget påtaget. Det var som om det var hendes personlighed at være sådan.

I artiklen, der endte med at komme i LIFE, træner Marilyn også lidt med lidt håndvægte og strækker ud, iført et par hvide shorts og den samme bikini-top. Hun fortæller, at hun hver morgen træner i ti minutter, og så fokuserer artiklen ellers på hendes diæt. Hun viser nemlig hvordan hendes morgenmad består af et glas varmt mælk, hvor hun rører et råt æg ud i.

- Jeg tvivler på at nogen læge vil kunne anbefale en anden kost til morgenmad, som er lige så nærende til en pige, som arbejder hårdt, er Marilyn Monroe citeret for at sige.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden