21. sep. 2016
Af Luise Marie Bekker

George Clooney kan ikke holde øjnene fra sin smukke hustru

George Clooney og Amal Clooney.
George Clooney og Amal Clooney.
Foto: AOP
George Clooney og hans hustru Amal flettede fingre under et vigtigt møde med præsident Barack Obama.

Nogle ville måske sige, at når man sidder sammen med USA's præsident, så ligger ens koncentration hos ham.

Men ikke George og Amal Clooney.

De har kun øjne for hinanden, skriver dailymail.uk.

I en tid, hvor Hollywood er på den anden ende, fordi kendisparret Brad Pitt og Angelina Jolie er gået fra hinanden, giver det en vis ro, at man ved, hvor man har "Skadestuen"-stjernen og hans hustru, der er advokat med speciale i menneskerettigheder: nemlig med hinanden i hænderne.

George Clooney stadig forelsket

Forleden sad den 55-årige succcesrige skuespiller, der bruger sin status til at kæmpe for menneskerettigheder, og hans lige så succesrige og smukke hustru, 38, til bords med Barack Obama og delegerede i FN til et møde om flygtninge, og parret takkede præsidenten for de 650 millioner dollars, han har sat af til flygtningehjælp.

Amal talte ligeledes om den sag, hun kører imod ISIS på vegne af sexslaven Nadia Murad og sagde, at hun har talt risici i den forbindelse igennem med sin mand.

Men George Clooney kunne under det vigtige møde ikke få øjnene fra Amal Clooney, og under debatten holdt de hinanden i hænderne.

Kun da der skulle klappes, slap de hinanden.

Den 27. september har parret bryllupsdag. Det er da to år siden, de sagde ja til hinanden, og George og Amal Clooney er tydeligvis lige forelskede, om de er på bryllupsrejse eller sidder til et vigtigt politisk møde.

George Clooney, Amal Clooney
Amal Clooney og George Clooney til FNs generalforsamling i New York.
Foto: AOP

Læs mere om: