Onsdag, 1. februar 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Glæd dig: Uhyggelig Ole Bornedal-opfølger har fået premieredato

Ole og Fanny Bornedal
Ole og Fanny Bornedal.
Foto: Kaspar Wenstrup
Der er lagt i kakkelovnen til mere uhygge, når Ole Bornedals opfølger til den gamle klassiker ”Nattevagten” får premiere. Men du skal væbne dig med lidt mere tålmodighed.

For 29 år siden var der rædsel i biograferne, da Ole Bornedals succesfulde gyserfilm ”Nattevagten” havde premiere.

Og næsten 30 år efter, er der mere gys i vente når opfølgeren ”Nattevagten – Dæmoner går i arv” åbner op for tiden efter ”Nattevagten”.

Ole Bornedal har endnu en gang været i instruktørstolen, og har både gamle og nye roller med på listen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nikolaj Coster-Waldau er tilbage i rollen som Martin, Kim Bodnia er tilbage i sin første danske filmrolle i 9 år i rollen som Jens, og så vender Ulf Pilgaard tilbage i rollen Kommisær Wörmer.

Alex Høgh Andersen, Sonja Richter og Christopher Læssø er også at finde på rollelisten.

En anden der har en stor rolle på rollelisten, er Ole Bornedals datter, Fanny Bornedal.

Hun spiller rollen som Martins datter, Emma, der er gået i sin fars fodspor, og er blevet nattevagt præcis samme sted som sin far var for 30 år siden. Det skal dog vise sig, at et møde med seriemorderen Wörmer i hans isolationscelle, får fortiden til at blusse op, og starter et blodigt hævntogt. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Far og datter har altså igen slået pjalterne sammen i arbejdsrelateret regi. Det gjorde de senest tilbage i 2021 i filmen ”Skyggen i mit øje”, men har også tidligere arbejdet sammen.

Der går dog næsten et år, før vi kan få stillet trangen til nyt gys fra Ole Bornedal. Filmen har premiere 25. december 2023 i biografer over hele landet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden