Onsdag, 14. marts 2018 — af John Lautrup

Helle Fagralid om Ole Bornedal: Derfor passer vi godt sammen

Helle Fagralid
Helle Fagralid
Foto: Lars H. Laursen
Helle Fagralid spiller John Mogensens kone, Ruth, i øjeblikkets biografhit "Så længe jeg lever". Hun er gift med filmens instruktør, Ole Bornedal, og de to mænd har i hvert fald én ting til fælles.

Helle Fagralid, 41 år, er John Mogensens hårdt prøvede kone, Ruth, i filmen om hans liv, "Så længe jeg lever". Mange vil nok undre sig over, at Ruth blev hos den dybt alkoholiserede og dæmonplagede mand. Men Helle Fagralid har en forklaring.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

En selvoptaget kunstner

- John drak, han var uligevægtig, og han var på mange måder egoistisk. En typisk selvoptaget kunstner. Jeg tror, hun blev, fordi John var et menneske med humor. Han var skør på en fantastisk måde og forstod at løfte hverdagen op til noget, der var mere farverigt, siger hun.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Passer godt sammen

Helle Fagralid har delt bord, seng og gode grin med filmens instruktør, Ole Bornedal, siden 2012. Han hverken drikker eller er urimeligt optaget af sin egen navle. Men ifølge sin kone kan han være mindst lige så sjov som hovedpersonen i "Så længe jeg lever".

- Vi passer bare godt sammen. Måske fordi vi deler samme humor. Ole er sjov. Han er også god til at løfte en stemning, som måske kan være lidt grå og trist. Gøre den mere farverig. Ole er ret god til at nyde livet og gøre hverdagene til noget særligt. Det er dejligt, smiler hun.

Læs det store interview med Helle Fagralid i BILLED BLADET, der er på gaden fra torsdag den 15. marts.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden