12. feb. 2018
Af Karina Didriksen

Helle Fagralid om at være med i ægtemandens film

Helle Fagralid.
Helle Fagralid.
Foto: Lars H. Laursen
Helle Fagralid spiller sammen med Rasmus Bjerg i sin mand Ole Bornedals nye film om John Mogensen, ”Så længe jeg lever”.

Helle Fagralid har siden 2012 været gift med Ole Bornedal, og i instruktørens nye film om John Mogensen, ”Så længe jeg lever”, spiller hun Rasmus Bjergs hustru.

- Det har været spændende og en stor udfordring at lave filmen, fortalte Helle Fagralid til BILLED-BLADET til premieren på filmen ”The Shape of Water” og tilføjede med et smil:

- Men det var også rigtig dejligt at arbejde sammen med både min mand Ole (Bornedal, red.) og Rasmus Bjerg, som spiller John.

Har kendt Rasmus Bjerg i mange år

Helle Fagralid spiller John Mogensens kone Ruth i filmen, og hun har nydt at arbejde sammen med Rasmus Bjerg, der har rollen som den afdøde, ikoniske sanger.

- Jeg kendte Rasmus rigtig godt, for vi spillede sammen i ”Det røde rum” i Skuespilhuset, og vi gik også på Teaterskolen sammen, dog ikke på samme årgang, men vi kender hinanden helt tilbage derfra, fortalte skuespilleren, som nu er i gang med andre projekter.

- Lige for tiden går jeg og forbereder en forestilling, som jeg skal lave på Teater Grob til sommer, og så har jeg nogle andre projekter, jeg ikke må fortælle så meget om endnu.

Ole Bornedals film "Så længe jeg lever" har premiere i de danske biografer den 8. marts 2018.

Helle Fagralid og Ole Bornedal.
Helle Fagralid og Ole Bornedal.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Læs mere om: