Fredag, 24. januar 2014 - af af Casper Nielsen

Her er den nye Lille Per

Sigurd Philip Dalgas som Far til fire-filmens nye Lille Per til venstre i billedet.
Sigurd Philip Dalgas som Far til fire-filmens nye Lille Per til venstre i billedet.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Lille Per hedder Sigurd og er til Hip-Hop. Se den ny besætning til ”Far til fire – Onkel Sofus vender tilbage” her.

Lille Per har igen fået et nyt ansigt.

Den klassiske figur fra de gamle familiefilm fra 1950erne – dengang spillet af Ole Neumann - er efterhånden blevet en fast tilbagevendende bestanddel af den danske filmskat.

I dag mødte familien anno 2014 den danske presse på Restaurant Cassiopeia i København, hvor den ny film ”Far til fire – onkel Sofus vender tilbage”, der er instrueret af Giacomo Campeotto samtidig blev præsenteret.

Hip-Hop og spejder

Per spilles af den 9-årige Sigurd Philip Dalgas, der i sin fritid er en frisk dreng, der både går til Hip-Hop og spejder.

- Jeg har også lavet en musikvideo, Rune RK’s ”Databoy - Memorize Me”, siger Sigurd, der ligesom resten af sin fiktive familie har haft en fest med at optage ”Far til fire – Onkel Sofus vender tilbage”.

Jesper Asholt der spiller Far, har denne teori om, hvorfor ”Far til fire” bliver ved med at være så populær:

”Far til Fire” er blevet den danske pendant til James Bond. Man kender konceptet og figurerne, og så kan skuespillerne skiftes ud engang imellem, og tilføre rollerne deres egne udtryk. Min ”Far” er blevet mere nutidig – ligesom Daniel Craig er som Bond. Den sammenligning kan jeg i hvert fald godt lide at bruge om mig selv, griner Asholt.

Den ny ”Far til fire” film får premiere 6. februar.  Med Kurt Ravn i rollen som både Onkel Anders og Onkel Sofus – og Emilie Werner Semmelroth, Karoline Hamm og Rasmus Bardram Johnbeack som henholdsvis Søs, Mie og Ole.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden