Intime billeder af Hollywood-stjerner stjålet

Jennifer Lawrence.

Jennifer Lawrence.

Foto: AOP
"The Hunger Games"-stjernen Jennifer Lawrence har sammen med 100 andre Hollywood-stjerner fået stjålet private billeder.

Jennifer Lawrence er blandt de Hollywood-kendisser, som har fået deres private billeder hacket, bekræfter hendes talsperson ifølge Daily Express.

I alt 101 kendte kvinder har fået stjålet private billeder fra deres iCloud-konto (en lagerplads på nettet, hvor man kan gemme for eksempel billeder, red.), heriblandt også Candice Swanepoel, Michelle Keegan og Kelly Brook.

Efter sigende er der en del nøgenbilleder af "The Hunger Games"-stjernen og de andre kendte blandt de billeder, som hackeren har fået adgang til.

Twitter lukker konti, der deler billederne

Jennifer Lawrence har anmeldt IT-tyveriet til politiet, og hendes advokat udtaler:

- Det er en overtrædelse af privatlivets fred. De rette myndigheder er blevet kontaktet, ligesom vi er parat til at lægge sag an mod alle, der offentliggør disse billeder af vores klient.

Den amerikanske skuespiller Mary Elizabeth Winstead, som medvirkede i “Live Free or Die Hard” samt “Final Destination 3” har også fortalt, at hendes billeder på iCloud er blevet hacket.

- Til dem, der nu kigger på de billeder jeg tog af min mand for flere år siden i vores private hjem; jeg håber, at I har det godt med jer selv.  De billeder blev Deleted for mange år siden, så jeg kan næsten ikke forestille mig hvor store og ulækre anstrengelser I har gjort for at få fat i dem, skrev hun blandt andet på Twitter.

En del af billederne har cirkuleret på diverse Twitter-kontoer det sidste døgns tid, men Twitter er nu begyndt at lukke konti, der offentliggøre billederne eller retweeter dem, fordi det strider mod deres generelle retningslinjer.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden