Fredag, 28. juni 2013 - af af Malan Joensen

James Gandolfinis enke holdt følelsesladet tale

Deborah Lin og James Gandolfini - Sopranos
Deborah Lin og James Gandolfini
Foto: AOP
”Sopranos”-stjernens begravelse fandt i går sted i New York.

James Gandolfini døde pludseligt i sidste uge af et hjertestop, kun 51 år, og i går fandt ”Sopranos”-skuespillerens begravelse sted i New York.

Ved begravelsen holdt enken, Deborah Lin Gandolfini, 45 år, en tale. Det er kun ni måneder siden, hun fødte parrets datter.

- Jeg savner dig forfærdeligt meget og vil altid elske dig. Tak for alle minderne og det smukke liv, vi havde sammen. Min ægtemand var en ærlig og elskelig mand. Han interesserede sig mere for andre, end for sig selv. Jim, noget af det, jeg elskede højest ved dig var at se, hvilken god far du var for Michael og Lily. Hvil i fred, sagde Deborah Lin Gandolfini i talen. Det skriver den norske avis VG.

Også barndomsvennen Clinton Scott sagde nogle ord:

- Han var den sødeste, mest ydmyge mand – helt modsat af Tony Soprano (Gandolfinis rolle i TV-serien ”Sopranos”, red.). Jeg er rystet. Vi har virkelig mistet en helt enestående mand.

Ifølge avisen VG optog TV-kanalen HBO hele ceremonien – ikke for at vise den i fjernsynet, men for at kunne give optagelserne til James Gandolfinis familie.

Det vides endnu ikke, hvor den populære skuespillers sidste hvilested vil være. 

Foto: AOP

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden