Fredag, 13. februar 2015 — af af Casper Nielsen

Jesper Christensen: Fra Arvingerne til James Bond

All Over Press
Der er milevid forskel på den hashrygende Thomas i "Arvingerne" og superskurken i James Bond, Mr. White - men det er Jesper Christensen, der er manden bag begge roller.
Mens DR’s seere venter i spænding på Jesper Christensens endelige skæbne i det sidste afsnit af ”Arvingerne” på søndag, har skuespilleren selv været i Buckinghamshire i England for at lave sin del i den kommende James Bond-film, ”SPECTRE”.    Jesper Christensens scener som den skurkagtige Mr. White er færdiggjort i Pinewood-studierne.    Men danskeren har med rollen skrevet historie og er nu større end amerikanske Richard Kiels berømte Jaws. Den nu afdøde kæmpe var den i 50 år hidtil eneste skurke-skuespiller, der havde medvirket i to 007-film.   Den rekord har 66-årige Christensen slået, da det nu er tredje gang, han kaldes ind.   

Jesper Christensen blev ellers skudt

  – Jeg har ingen anelse om, hvorfor jeg overlevede. Spørg instruktøren Marc Forster. Daniel Craig skød mig til sidst, men man klippede det ud, sagde Jesper Christensen i 2008 til BILLED- BLADET, da han lavede reklame for sin sidste 007-film, ”Quantum of Solace”.    Jesper Christensen spillede en glat snog og medlem af et mystisk forbrydersyndikat, og netop derfor er han tilbage i ”SPECTRE”, der er navnet på terrorgruppen, som 007 skal bekæmpe.   

Synes godt om instruktøren

  Filmens instruktør er Sam Mendes, og Jesper Christensen lover, at hans scene bliver ”skidegod”:   – Ham Sam Mendes synes jeg vældig godt om. Han er sådan en instruktør, jeg godt kan lide. Han lytter og snakker og skriver om, siger Jesper til BT.    Filmen får verdenspremiere fredag den 6. november i England.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden