Mandag, 26. oktober 2015 — af Casper Nielsen

Jesper Christensen til fest med Kate og William

Jesper Christensen skal møde hertuginde Catherine og prins Willliam til den internationale premiere på den nye Bond-film i London.
Jesper Christensen skal møde hertuginde Catherine og prins Willliam til den internationale premiere på den nye Bond-film i London.
Fotomontage: Martin Høien og All Over/BILLED-BLADET
Jesper Christensen skal hyldes af prins William og hertuginde Catherine, når han mandag aften skal til gallapremiere på den nye Bond-film "SPECTRE" i London.

Jesper Christensen er tilbage på den røde løber i London, når den nye Bond-film "SPECTRE" får verdenspremiere.

Det har han prøvet før. Men i 2008 foregik det i Odeon Cinema midt i London, da der var premiere på ”Quantum of Solace”. Denne gang er det et endnu større menageri, der er linet op for ”Mr. White”, som Jesper Christensen hedder i Bond-filmen ”SPECTRE”.

Selveste Royal Albert Hall er inddraget til festlighederne, der går i gang med at lukke de tusindevis af celebre gæster ind fra klokken 17:45. 

Prins William og hertuginde Catherine ankommer kl. 19 sammen med prins Harry.

"SPECTRE" er en galla-premiere til fordel for ”The Cinema and Television Benevolent Fund”, og de royale gæster skal møde hele den stjernespækkede række af skuespillere, der er med i filmen. Udover James Bond himself – skuespilleren Daniel Craig - er det bl.a. instruktør Sam Mendes, Christoph Waltz, Lea Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Monica Bellucci and Ralph Fiennes.

Jesper Christensen får god kritik

De engelske anmeldere har givet filmen en flot kritik. Også Jesper Christensen.

- Jesper Christensen som Mr. White og den fantastisk smukke Monica Bellucci som Lucia Sciarra tilfører lige filmen et ekstra lag af dybde, og selvom deres roller nok er små er de begge vigtige …, skriver Ben Williams på fan-sitet MI6.

Det er tredje gang, Jesper Christensen spiller skurken Mr. White i en 007-film.

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden