Fredag, 23. maj 2014 - af Hanne Rask

Julie Zangenberg beundrer Claus Meyer

Julie Zangenberg har fået ny hårfarve - rødbrun
Julie Zangenberg
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
"Heartless"-skuespilleren er vild med mad - især italiensk, fransk og asiatisk.

Er der noget, der kan gøre skuespilleren Julie Zangenberg glad, er det kærlighed og mad. Det fortæller hun i denne uges Familie Journal.

Og kan hun selv vælge, foretrækker hun italiensk, fransk og asiatisk, og så er hun i øvrigt stor beundrer af mennesker, der har en passion for noget. Her nævner hun ikke kæresten, fodboldspiller Nicklas Bendtner, men i stedet kokken Claus Meyer, som hun er stor beundrer af:

- Han formår at gøre sin passion til sin levevej. Han har en kærlighed til mad og til at lave den. Ud af den passion er der kommet en stribe restauranter. Han har endda været med til at starte Noma, der er blevet udnævnt til verdens bedste restaurant. Og så har han skabt både deli´er, kogebøger og sågar kokkeskoler for børn. Han er alt i alt en visionær og dygtig mand, og det er i mine øjne meget forbilledligt, siger Julie Zangenberg om Claus Meyer, der med denne flotte udtalelse næsten burde byde skuespilleren, der for øjeblikket er aktuel i TV-serien "Heartless" på Kanal 5, på en bid brød.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden