28. aug. 2014
Af Lisbeth Grube

Jussi Adler-Olsens Fasandræberne får verdenspremiere i USA

Nikolaj Lie Kaas.
Nikolaj Lie Kaas.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Opfølgeren til ”Kvinden i buret” med Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen bliver vist første gang i Texas.

Efter at ”Kvinden i buret” blev sidste års suverænt største biografsucces herhjemme, har forventningerne til opfølgeren ”Fasandræberne” været massive. Filmen får premiere i Danmark torsdag den 2. oktober, men i dag er det blevet offentliggjort, at filmens verdenspremiere finder sted på den prestigefyldte amerikanske filmfestival Fantastic Fest i Austin, Texas, som løber af stablen fra den 18.-25. september.

Præcis hvilken dato, premieren finder sted, er ikke afklaret endnu - men sikkert er det, at hvis man vil være blandt de første i verden til at se ”Fasandræberne”, skal man flyve til Texas.

På rollelisten ses Nikolaj Lie Kaas i rollen som Carl Mørck, mens Fares Fares spiller Assad. Og kaster man et blik på traileren for filmen, er der udsigt til masser af drama og hæsblæsende action.

- Ja, der er mange slåskampe i filmen, og det er altid hårdt arbejde at slås. Jeg kommer hjem med nogle knubs – det kan ikke undgås, sagde Nikolaj Lie Kaas til BILLED-BLADET, da traileren til ”Fasandræberne” blev frigivet i juli.

Læs mere om: