Kæmpejob til Susanne Bier: Skal lave film om Michelle Obama

Susanne Bier, Michelle Obama

Susanne Bier, Michelle Obama

Foto: Nellie Møberg og Mega
Susanne Bier kommer i sin næste serie til at beskæftige sig med amerikanske præsidentfruers liv. Blandt andre Michelle Obama.

Susanne Bier skal instruere en ny dramaserie om amerikanske præsidentfruer. Den kommer til at hedde "The First Lady", skriver det amerikanske magasin, Variety. 

Hun skal spille Michelle Obama

Rollelisten er allerede besat for så vidt angår to af præsidentfruerne. Viola Davis skal spille Michelle Obama, som boede i Det Hvide Hus sammen med Barack Obama i dennes præsidenttid fra 2009 til 2017.

Derudover skal Michelle Pfeiffer spille Betty Ford, som kun fik tre år som førstedame. Hun var gift med Gerald Ford, der tog over som præsident i 1974, da Nixon måtte forlade embedet i vanvære efter Watergate-skandalen. Men Gerald Ford tabte det efterfølgende valg til Jimmy Carter i 1976, og denne blev indsat i januar 1977. 

Den første sæson af serien handler om Eleanor Roosevelt, der var gift med præsident Franklin D. Roosevelt og førstedame i 1933-1945. Men der er endnu ikke sat navn på, hvem der skal spille hende.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Det vides endnu ikke, hvornår "The First Lady" får premiere.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden