Fredag, 22. januar 2021 — af John Lautrup

Kæmpejob til Susanne Bier: Skal lave film om Michelle Obama

Susanne Bier, Michelle Obama
Susanne Bier, Michelle Obama
Foto: Nellie Møberg og Mega
Susanne Bier kommer i sin næste serie til at beskæftige sig med amerikanske præsidentfruers liv. Blandt andre Michelle Obama.

Susanne Bier skal instruere en ny dramaserie om amerikanske præsidentfruer. Den kommer til at hedde "The First Lady", skriver det amerikanske magasin, Variety.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun skal spille Michelle Obama

Rollelisten er allerede besat for så vidt angår to af præsidentfruerne. Viola Davis skal spille Michelle Obama, som boede i Det Hvide Hus sammen med Barack Obama i dennes præsidenttid fra 2009 til 2017.

Derudover skal Michelle Pfeiffer spille Betty Ford, som kun fik tre år som førstedame. Hun var gift med Gerald Ford, der tog over som præsident i 1974, da Nixon måtte forlade embedet i vanvære efter Watergate-skandalen. Men Gerald Ford tabte det efterfølgende valg til Jimmy Carter i 1976, og denne blev indsat i januar 1977.

Den første sæson af serien handler om Eleanor Roosevelt, der var gift med præsident Franklin D. Roosevelt og førstedame i 1933-1945. Men der er endnu ikke sat navn på, hvem der skal spille hende.

Det vides endnu ikke, hvornår "The First Lady" får premiere.

GALLERI: 10 førstedamer vi aldrig glemmer

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden