Onsdag, 2. september 2020 — af Niels Burgos

Karen-Lise Mynster kysser berømt kollega

Karen-Lise Mynster og Jesper Christensen i "Lille sommerfugl"
Karen-Lise Mynster og Jesper Christensen i "Lille sommerfugl"
Foto: Nordisk film
Ny stor dansk film på vej - med nogle af vore allerbedste skuespillere. Se traileren her.

Jesper Christensen og Karen-Lise Mynster - to af Danmarks helt store skuespillere - er sammen i en ny dansk film af Søren Kragh-Jacobsen, der får premiere til december. Filmen "Lille Sommerfugl" præsenterer et fænomenalt stjernecast, der blander dansk films bedste og mest folkekære skuespillere med nyere spændende navne. Blandt andre er også Mia Lyhne og Sarah Grünewald på rollelisten.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Guldbryllup på landet

Kort fortalt handler historien om den stædige landmand og svineavler, Ernst (Jesper Christensen), og hans livsledsager, Louise (Karen-Lise Mynster), der inviterer til guldbryllup på landet med alt, hvad det indebærer. Men familien holder på flere hemmeligheder, og Ernst er på vej ud i store vanskeligheder. I løbet af en festlig, berusende, overraskende, gribende og vemodig aften pibler sandhederne frem, og familien sættes på den ultimative prøve.

"Lille sommerfugl" er den nænsomme, morsomme og smertelige skildring af kærlighed i en familie i tre generationer – Søren Kragh-Jacobsens personlige bud på en slægtsberetning og kærlighedsfortælling til vor tid. En historie om at være elsket, at blive forladt, at lære at kæmpe og at træde i karakter som menneske.

Se den forrygende trailer her.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden