Kendt tv-værts søn skal spille ny Buster

Foto: Ritzau Scanpix og Kaspar Wenstrup
Bjarne Reuters legendariske og udødelige historie om Buster Oregon Mortensen får nu nyt liv i form af en spillefilm om den antihelten Buster. Han bliver spillet af 11-årige Manfred Weber.

Ligner han ikke lidt...? Jo, 11-årige Manfred Weber ligner i dén grad, og derfor har han også scoret rollen som ny Buster Oregon Mortensen.

- Min mor har altid sagt, at jeg lignede Buster, fortæller Manfred Weber, der er søn af tv-vært Ane Cortzen.

Manfred Weber
Foto: Kaspar Wenstrup

Manfred Weber

Klar på mere skuespil

Manfred Weber skal spille den ukuelige optimist, storcharmør og tryllekunstner, Buster, i en nyfortolkning af klassikeren "Busters verden", der tog alle med storm tilbage i 1984.

Den 11-årige skoleelev, går normalt i 5. klasse og spiller tennis, men for tiden er lektier og ketcher altså skiftet ud med trylleformularer og replikker til optagelserne i Odense. 

Få rabat på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Opdaget i mors reklamefilm

Holdet bag filmen opdagede den unge skuespiller i en reklame for hans mor Ane Cortzens DR2-kulturprogram "K2", fortæller Manfred Weber, der allerede er blevet bidt af skuespillet.

Foto: Mikael Rieck og Bastian Schiøtt

Manfred Weber er ikke ukendt med at stå foran pressen. Her er han som 3-årige til premiere med sin mor, Ane Cortzen, og sine søstre Agnes og Esther tilbage i 2014.

Kendte navne på rollelisten

I castet finder man udover Manfred Weber i rollen som Buster, Ibi Støving, der spiller Busters mor og Magnus Millang, der spiller Busters far.

Martin Miehe-Renard er instruktør på filmen og instrukørassistent er musiker Joey Moe. Manuskriptet er skrevet af Jesper Nicolaj Christiansen. 

Filmen, der bliver optaget i Odense, får premiere 17. juni næste år.

Læs mere og se billederne i denne uges BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden