Lørdag, 27. november 2010 - af af John Lautrup

Kim Bodnia: Jeg vil giftes med Rikke

Kim Bodnia

Kim Bodnia

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den landskendte skuespiller Kim Bodnia åbner for posen med følelser.

De er næsten lige så forelskede i kongehuset som i hinanden. Så det kan nok være, at Rikke Louise Andersson og Kim Bodnia prikkede hinanden i siden og hviskede "Hey! se lige der!", da de for nylig var i Toys "R" Us i Gentofte for at købe en fødselsdagsgave til deres datter.

For hvem var ude i samme ærinde? Såmænd kronprinsesse Mary på jagt efter en fødselsdagsgave til prins Christian. Kim Bodnia havde egentlig lyst til at hilse på, men han kom direkte fra natarbejde og lignede karikaturen på sig selv: En vildmand.

- Jeg er hverken voldelig eller vanvittig. Sådan er jeg slet ikke, bedyrer han blidt, og svarer på samme tid på spørgsmålet om han havde lovet Hans Pilgaard tæsk i Stjernerne på slottet.

Vil giftes med Rikke

- Jeg vil så gerne giftes med Rikke, udbryder han.

- Vi er forlovede, og jeg har længe trænet i at gå med ring. Vi købte dem i Barcelona. Men ingen af os har prøvet at være gift før, og vi diskuterer hele tiden hvordan og hvor. Vi er begge meget blufærdige, så det der med at være centrum for en stor fest er vi lidt bange for. Omvendt synes vi, det er tarveligt over for familien, hvis vi gør det alene.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden