16. okt. 2019
Af Karina Didriksen

Kirsten Olesen og Kirsten Lehfeldt rejser sydpå i ny film

Kirsten Olesen, Kirsten Lehfeldt og Stina Ekblad.
Kirsten Olesen, Kirsten Lehfeldt og Stina Ekblad.
Foto: Christian Geisnæs
Skuespillerne Kirsten Olesen og Kirsten Lehfeldt skal sammen med Stina Ekblad spille veninder i en ny komedie, der både skal optages i Danmark og udlandet.

70-årige Kirsten Olesen og 66-årige Kirsten Lehfeldt har landet hovedrollerne i en ny komediefilm, hvor de skal spille nære veninder.

Filmen bliver instrueret af Barbara Topsøe-Rothenborg og får titlen ”Madklubben”.

Ud over de to danske stjerner er svenske Stina Ekblad også på rollelisten, og de tre kvinder skal spille veninderne Marie, Vanja og Berling, der har kendt hinanden siden skoletiden og slås med hver deres.

Sprudlende kvinder på eventyr

Filmen skal både optages i Danmark og udlandet, og den 21. oktober rejser Kirsten Olesen, Kirsten Lehfeldt og Stina Ekblad til Apulien i Syditalien. I november rykker de til Fyn for at filme de resterende scener.

- Vores film handler om sprudlende, livsnydende energi-bomber i deres livs efterår. Kvinder oppe i alderen, der via venskab, sammenhold og kærlighed (gen)finder og realiserer sig selv på ny. De er et sted i livet, hvor de har brug for et eventyr, nydelse og udfordringer, udtaler Barbara Topsøe-Rothenborg i en pressemeddelelse.

”Madklubben” forventes at få danmarkspremiere i vinteren 2020, og med i filmen er også Rasmus Botoft, Troels Lyby og Mia Lyhne.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_chrx.jpg
Foto: Christian Geisnæs

Læs mere om: