Kolleger er rystede over Bodil Jørgensens ulykke

Bodil Jørgensen.

Bodil Jørgensen.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Filminstruktør Giacomo Campeotto var til stede ved ulykken onsdag morgen. Han fortæller, at Bodil Jørgensen ikke har brækket ryggen.

Bodil Jørgensens alvorlige ulykke i morges under optagelserne til "Far til fires vilde ferie" har rystet hele filmholdet. Ifølge BT sidder filminstruktør Giacomo Campeotto, der instruerer filmen rystet tilbage sammen med resten af filmholdet.

- Vi er alle sammen rystede, og har siddet her og bedt til Vorherre om, at det skal gå godt for Bodil, siger Giacomo Campeotto til BT.

- Jeg var der jo selv, da det skete, og man frygtede jo det værste.

- Heldigvis var Bodil ved bevidsthed hele tiden efter ulykken, og vi kunne tale med hende. Vi ved ikke så meget, men vi er klar over, at hun er kommet alvorligt til skade, men det er ikke livstruende, siger instruktøren om ulykken.

Har fået et brud

Bodil Jørgensen faldt af en traktor, der pludselig gled baglæns på vej op ad et dige, og ramte hende.

- Hun har ikke brækket ryggen, men så vidt vi ved, har hun fået et brud samt andre skader og alvorlige knubs. Men lægerne kan først sige, præcist hvad der er sket, når hun er blevet skannet på sygehuset, siger han til BT.

Tidligere på dagen blev det oplyst, at Tivolis sommerrevy "Tam Tam", hvor Bodil Jørgensen spiller med, aflyser forestillingen i aften. Man arbejder på at finde en løsning, så forestillingen kan gennemføres torsdag aften uden Bodil Jørgensen.

Hun er også på rollelisten i spillefilmen "Mænd & Høns", hvor der er optagelser senere denne måned.

Det vides endnu ikke, om Bodil Jørgensens ulykke får indflydelse på planen for disse optagelser.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden