Kurt Ravn hårdt ramt af Bodil Jørgensens ulykke

Kurt Ravn.

Kurt Ravn.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Bodil Jørgensens mand fastslår, at Kurt Ravn er uden skyld i den alvorlige ulykke.

Skuespilleren Kurt Ravn, som kørte traktoren med Bodil Jørgensen på, har haft det elendigt siden den forfærdelige ulykke, som var tæt på at koste Bodil livet. Det fortæller Bodil Jørgensens mand, Morten Søborg, til Ekstra Bladet.

– Kurt Ravn har haft det rigtigt skidt siden ulykken, og både Bodil og jeg har talt meget med ham om det hele, for han havde absolut ingen skyld. Det var nemlig groft uansvarligt af ”Far til fire”-produktionen at sætte en ældre skuespiller som Kurt Ravn til at køre den gamle traktor. Der var jo ikke tale om et moderne køretøj, men om et gammelt skrummel, der kræver særlige teknikker - f.eks. er der et helt særligt koblingspunkt, som skal rammes, siger Morten Søborg til avisen.

Ifølge Bodil Jørgensens mand havde Kurt Ravn været ret usikker på at køre traktoren forud for scenen, som kørte helt i sænk.

– Kurt har fortalt, at han flere gange spurgte: ”Men kan jeg det der?”, Og svaret fra produktionen var: ”Du skal bare give den fuld fart på, så går det nok”. Det var helt hul i hovedet.

Filmens producer Henrik Møller-Sørensen har ikke ønsket at kommentere sagen til Ekstra Bladet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden