30. jul. 2013
Af Hanne Rask

Lars Mikkelsen populær i England

Lars Mikkelsen i britisk TV-serie
Lars Mikkelsen
AOP
Efter succes i Forbrydelsen, får Lars Mikkelsen nu ny rolle i England.

Den britiske TV-station BBC har i den grad fået øjnene op for den danske skuespiller Lars Mikkelsen, der blev kendt i England, da ”Forbrydelsen” blev sendt på landsdækkende TV sidste år.

Mikkelsen får nu igen opmærksomhed i Storbritannien, da han tilsyneladende skal medvirke i den nye sæson af den prisbelønnede og meget populære britiske TV-serie »Sherlock«.Det skriver BT.

Ifølge BBCs hjemmeside skal Lars Mikkelsen spille skurk i den nye sæson af TV-serien, og det er angiveligt TV-seriens britiske producer Sue Vertue, der har afsløret den glade nyhed på sin Twitter.

BBC praler på deres hjemmeside også af, at Lars Mikkelsen har medvirket i Borgen, og ikke mindst af at hans populære bror, Mars Mikkelsen, har succes i USA og både har medvirket i James Bond-filmen Casino Royale og nu i TV-serien Hannibal.

De to foregående sæsoner af den britiske TV-serie om mester-detektiven Sherlock Holmes har haft flere end 7 millioner seere, så der er gode muligheder for, at den gode Lars Mikkelsen nu for alvor kan slå igennem i England.

Læs mere om: