Lars Mikkelsen: Skønt at vi begge er i Cannes

birger storm
Skuespilleren håber på endnu flere internationale filmprojekter og vil gerne spille sammen med sin bror Mads Mikkelsen.

Både Mads og Lars Mikkelsen gør sig på den røde løber i Cannes i disse dage. Filmfestivalen har bragt de to brødre til det sydfranske, og begge har de stor succes. Mads Mikkelsen med sin hovedrolle i westernfilmen ”Salvation”. Lars Mikkelsen i den danske film ”Når dyrene drømmer”.

Og det er første gang, de to Mikkelsen-brødre er repræsenteret ved verdens mest prestigefyldte filmfestival. Og i øvrigt er det første gang nogensinde, at det sker for to brødre. Det skriver Ekstra Bladet.

- Det er jo mærkeligt, men også skønt, at sådan et par drenge fra Nørrebro i København, der har rendt rundt og leget i en gammel nedlagt fabrik, nu begge er repræsenteret her i Cannes. Det er fanme stort, siger Lars Mikkelsen, der benyttede sig af lejligheden til at se ”Salvation”, da den blev vist i Cannes forleden.

- Det er en super fed film, og Mads er skide hamrende god i filmen. Det var stort for mig at gå op af den røde løber her i Cannes til en film, som Mads medvirker i. Jeg blev sgu bare så stolt af min lillebror. Vi nåede også lige at hilse på hinanden efter filmen, hvor jeg sagde tillykke og gav ham en stor krammer, fortæller Lars Mikkelsen, der faktisk skulle have spillet storebror til Mads Mikkelsen i filmen, men måtte takke nej på grund af et andet filmprojekt.  

- Det ville da have været fedt, hvis Mads og jeg havde optrådt sammen på det store hvide lærred og så oven i købet som brødre. Vi har jo to fjæs, der ligner hinanden. Men det må altså blive en anden gang, siger Lars Mikkelsen, der gennem de seneste par år er gået i sin lillebrors internationale fodspor, og meget gerne vil holde gang i sin internationale karriere.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden