Lars Ranthe klunser gerne

Lars Ranthe.

Lars Ranthe.

Foto: Birger Storm
Skuespilleren Lars Ranthe kan ikke gå forbi en container med gamle møbler uden at se, om der er noget, der kan bruges.

Der har været masser af arbejde til skuespilleren Lars Ranthe de seneste år, og han elsker sit arbejde uanset om det foregår på film, TV eller på teatret.

Men når det kommer til hans fritid, holder han sig så langt fra sit fag som muligt. Og i gratismagasinet WHERE2GO, fortæller han, hvad han helst vil fordrive tiden med på en fridag.

- Jeg holder meget af at tage mine børn med ud på fælleden og gå en lang tur og se på fugle. Jeg har en meget stærk tilknytning til naturen. Det stammer helt tilbage fra dengang, jeg var dreng, fortæller Lars Ranthe i magasinet, der også bliver betroet, at han er ganske begejstret for at klunse.

Fandt chokolade og cigaretter

En interesse der også startede tilbage i hans barndom.

- Da jeg var barn tog folk bare ud på lossepladsen og dumpede deres gamle ting. Min far og jeg har tilbragt timer derude med at gå og lede. Vi fandt store læs chokolade og cigaretter, som var blevet kasseret, fordi de var ukurante, og masser af møbler, bogsamlinger og dyre globusser. Det var helt vildt, hvad folk smed ud. De fleste af vores møbler derhjemme er nogen, jeg har klunset, fortæller skuespilleren og afslører, at han drømmer om, at finde ”den perfekte container” - fyldt med danske møbelklassikere.

Faktisk er hans glæde ved klunseriet så udtalt, at han ikke kan gå forbi en container med gamle møbler uden at hoppe op i den og se, om der er noget, der kan bruges, betror Lars Ranthe magasinet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden