25. jan. 2013
Af af Karina Didriksen

Laura Christensen alene efter fødslen: Jeg græd hele tiden

Laura Christensen er gift med skuespilleren Thomas Levin
Laura Christensen er gift med skuespilleren Thomas Levin
Foto: Lars H. Laursen
Det var hårdt for skuespilleren, da hendes mand skulle på arbejde i Sverige et par timer efter, deres søn kom til verden.

Laura Christensens søn Jacob blev født klokken halv fem om morgenen. Klokken halv ni sad manden Thomas Levin på et fly, fordi han skulle på optagelse i Sverige. Og så var han væk det første døgn. Det fortæller Laura Christensen i et stort interview med Alt for damerne.

- Det var rigtig forfærdeligt for ham at gå. Jeg vidste, det var et muligt scenarie, så jeg havde forberedt mig på det. Da det døgn var gået, var jeg meget klar på, at min mand skulle komme hjem igen, siger 29-årige Laura Christensen til ugebladet og fortsætter:

- Alle de andre kvinder på barselsgangen gik rundt med deres mænd, og jeg var helt ude af den, fordi jeg var så alene med min lykkerus. Hormonerne bankede rundt i kroppen, og jeg græd hele tiden uden at vide hvorfor, fortæller hun.

Heldigvis kom hendes mor og svigermor hen på fødselsgangen kort efter, og ankomsten af parrets i dag toårige søn har fået Laura og Thomas til at elske hinanden højere end nogensinde.

Læs mere om: