Mandag, 20. august 2012 - af af Malan Joensen

Laura Drasbæk: Det var simpelthen så tarveligt

Laura Drasbæk

Laura Drasbæk

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Skuespilleren Laura Drasbæk ærgrer sig over utroskabsrygter, der opstod i starten af det nye forhold med Lasse Spang-Olsen

Da skuespilleren Laura Drasbæk sidste år afslørede, at hendes nye kæreste var stuntmanden Lasse Spang-Olsen, blev hun meget ked af de rygter om utroskab, der straks opstod i kølvandet på offentliggørelsen.
Det fortæller den 37-årige skuespiller i et interview til BT.

- Jeg tænkte da af og til 'Gud, hvad har jeg kastet mig ud i?'. For det var problematisk. Lasses kone (smykkedesigner Josephine Bergsøe, red.) havde lige været gennem et sygdomsforløb, de havde brudt, og der stod to teenagepiger. Jeg tænkte 'Bare de ikke tror på alt, de læser'. Journalisterne var efter os i lang tid og meget tidligt i forløbet. Virkelig aggressive. De udlagde det som et trekantsdrama, og det var simpelthen så tarveligt, siger Laura Drasbæk.

Lasse Spang-Olsen har teenage-døtrene Tallulah og Fiona med ekskonen Josephine Bergsøe, og Laura Drasbæk har ni-årige Albert og seks-årige Vilfred med eksmanden Gerard Bidstrup. Laura Drasbæk bor på Nørrebro i København, mens Lasse Spang-Olsen bor på en gård i Birkerød.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden