Liv Corfixen og Nicolas Winding Refn rådet til skilsmisse

Foto: AOP
Nicolas Winding Refn og hans hustru Liv Corfixen har været i parterapi og er tilmed blevet rådet til at gå hvert til sit. Men de danner stadig par.

Nicolas Winding Refn har haft opbakning af sin kone Liv Corfixen gennem 18 år.

Hun har passet børnene, mens han har instrueret stjerneskuespillere, ikke mindst i hitfilmen "Drive" fra 2011 med Ryan Gosling.

Alligevel har der været krise i forholdet, skriver TV 2.

Under optagelserne til "Only God Forgives" opsøgte Liv nemlig sin mands spirituelle og kunstneriske mentor, Alejandro Jodorowsky, som under en tarotlæsning sagde, at hvis hun skulle være fri til at gøre sit, skulle hun forlade ”Jang” (som Refn populært kaldes, red.).

 - Jeg vidste det lidt selv, for sådan var det på det tidspunkt i vores liv. Jeg ved godt, at nogle vil sige, "Det er jo bare tarotkort", men jeg synes, det er så stærkt, for hvordan kan den her mand sidde og vide det? Det var jo for fanden rigtigt. Og jeg tænkte da også, om det var det, der skulle ske, siger Liv Corfixen.

Det var da Nicolas efter succesen med "Drive" skulle optage sin næste film, "Only God Forgives", i Bangkok, at krisen opstod.

Lavede film i Bangkok

Liv Corfixen og deres to døtre var med. Pigerne skulle køres ind i internationale institutioner. Men hvad skulle Liv lave?

- Jeg tænkte, "Hvordan fanden klarer jeg det her? Jeg dør, hvis jeg skal være sådan en fodboldfrue-hausfrau, der skal sidde og ikke lave noget". Og det var så heldigt, at producenterne bag hans film spurgte, om jeg ville lave en "behind the scenes"-film.

Det blev til filmen "My Life Directed by Nicolas Winding Refn".

- Bagefter har vi så arbejdet en del på vores forhold. Jang tog fri i et halvt år, så jeg kunne lave min film, vi har gået i parterapi, og vi har begge gjort en indsats. Og det blev vi nødt til, for vi var der, hvor spørgsmålet var: Klarer vi den, eller klarer vi den ikke? Og det gjorde vi heldigvis, siger Liv Corfixen.

- Forholdet bliver uligevægtigt, når den enes ambitioner og ønsker som udgangspunkt kommer før den andens. Vi har skændtes, så det bragede, og vi har siddet hos vores parterapeut, som har sagt, "Så bliv dog skilt! Men det vil I jo ikke!". Og det vil vi ikke, men gud, hvor er det svært at få det til at gå op, siger Liv Corfixen.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden