Søndag, 7. februar 2016 — af af Trine Larsen

LIVE: Se årets Robertfest her

Trine Dyrholm og Niclas Bendixen.
Trine Dyrholm og Niclas Bendixen.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Når Robert-prisen, der er Danmarks svar på Oscar-festen, i aften uddeles og festen finder sted, er det kun for specielt inviterede. Uddelingen af den fornemme Robert-pris sendes ikke på TV, men det hele kan ses lige her på Billed-bladet.dk.

TRANSMISSIONEN ER SLUT.

Robert-prisen bliver uddelt søndag aften ved en stor fest på Tivoli Hotel og Congress Center i København.

Det er Danmarks Film Akademi, der nominerer og udpeger modtagerne af den fornemme filmpris, men desværre kan festen kun følges via livestream.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvem er dine TV-favoritter? Stem og vind smykker her!

Så hvis du vil se, om Henning Jensen, der tro det eller ej, er nomineret for første gang i sin karriere, vinder en Robert for rollen som Kaj Johansen i filmen, Sommeren 92, eller om det bliver Ghita Nørby eller Bodil Jørgensen, der er nominerede i kategorien Årets kvindelige hovedrolle, der vinder, så kig med her.

Det bliver en forrygende aften, hvor dansk film hylder skuespillerne og deres præstationer, og hvor instruktører, scenografer, lydmænd, manuskriptforfattere og andre indenfor film og TV, bliver fejret for deres indsats.

Det store prisshow sendes som nævnt ikke på TV, men streames af Blockbuster på deres youtubekanal. BILLED-BLADET har fået lov til at lade vores læsere få fornøjelsen af det flotte show, som du kan se herunder.

Go' fornøjelse.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden