Mandag, 26. september 2011 — af af Dorte Quist

Lykkelige Laura Christensen: Verdens bedste mand og søn

Laura Christensen
Laura Christensen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Skuespilleren Laura Christensens liv har ændret sig markant, efter hun er blevet mor.

- Selv om jeg har elsket at gå hjemme med min søn, Jacob, har jeg savnet mit arbejde i lang tid, fortæller den 27-årige skuespiller, der lige nu er aktuel i rollen som Hanne Passer i storfilmen "DIRCH".

- Jeg er gift med verdens bedste far. Thomas er fantastisk med vores lille søn, Jacob. Jeg elsker at se de to lege sammen, også fordi de ligner hinanden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lille Jacob er næsten halvandet år og stortrives i vuggestuen, så Laura Christensen, 27, er tilbage på arbejdsmarkedet og storsulten efter at komme i gang med at gøre det, hun er bedst til ... skuespil. I disse dage er hun aktuel som Hanne Passer i storfilmen "DIRCH", hvor hun spiller Dirch Passers kone gennem 13 år og mor til hans datter Josephine.

- Selv om jeg er født, efter Dirch Passer døde, så jeg alle hans film med min mormor, da jeg var lille pige. Jeg tror, de fleste danskere er vokset op med Dirch. Så jeg vidste godt, at han havde været gift og fået en datter med Hanne Passer, da jeg fik rollen. Jeg tror, at hun repræsenterede den normale og sunde periode med familie og hjem i Dirchs liv.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Et stort ansvar

Ligesom de fleste mødre og fædre forsøgte Laura at forberede sig på sønnens ankomst, men alligevel er livet med Jacob meget anderledes, end hun havde forventet.

- Jeg kunne slet ikke forestille mig, hvordan det var at få et barn. Ens liv forandrer sig jo markant. Bliver meget mere skrøbeligt, samtidig med at der er noget, der bliver meget mere vigtigt end en selv. Men det er nu nok meget sundt, tror jeg.

Ansvaret for sønnen er det, som har tynget Laura mest.

- I begyndelsen tænkte jeg meget over, at han var mit ansvar. At jeg nu havde ansvaret for et andet menneske. Han har helt klart gjort mit liv bedre ved at komme til verden.

Lauras ægtemand, skuespilleren Thomas Levin, 32, har i flere år været chef for Teater Grob, og Laura glæder sig til at få flere børn med sin mand.

- Jeg har været heldig at møde den mand, jeg gerne vil have, tidligt. Og vi har nogle fantastiske forældre begge to, som hellere end gerne vil passe Jacob. Så vi har fået lov til at tage til Paris sammen, bare Thomas og jeg. Vi får også jævnligt lov til at gå ud og spise sammen og bare være kærester. Og så er Thomas også god til at tage Jacob alene, så jeg kan gå i byen med mine veninder og vedligeholde den del af mit liv.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden