Mads Mikkelsen skal spille skurk i ny superheltefilm

Mads Mikkelsen.

Mads Mikkelsen.

Foto: AOP
Danske Mads Mikkelsen har landet en stor rolle i den kommende film ”Doctor Strange”, hvor han skal spille sammen med den britiske stjerne Benedict Cumberbatch.

Mads Mikkelsen har efterhånden flere skurkeroller på cv’et - blandt andet som Le Chiffre i Bond-filmen ”Casino Royale” og Hannibal Lector i TV-serien ”Hannibal” – og nu har han landet endnu en ond rolle.

Den 50-årige danske skuespiller skal nemlig spille superskurk i filmselskabet Marvels nye superheltefilm ”Doctor Strange”. Det skriver Entertainment Weekly.

I filmen skal Mads Mikkelsen spille over for den britiske stjerne Benedict Cumberbatch, der er kendt for TV-serien "Sherlock" og i 2015 blev nomineret til en Oscar for sin hovedrolle i filmen ”The Imitation Game”.  

LÆS MERE: Britisk filmstjerne: Mads Mikkelsen er et geni

Mads Mikkelsen er en troldmand

39-årige Cumberbatch har hovedrollen som superhelten Doctor Strange. Optagelserne til filmen er gået i gang, og her spiller Mads Mikkelsen også sammen med Hollywood-stjernen Rachel McAdams og Oscar-vinderen Tilda Swinton.

- Mads skal spille hovedskurken. Hans karakter er en troldmand, som danner sin egen sekt, fortæller Marvel-produceren Stephen Broussard til Entertainment Weekly. 

”Doctor Strange” får efter planen premiere i de danske biografer i november 2016.

Mads Mikkelsen medvirker desuden i den kommende film ”Rogue One: A Star Wars Story”, der får premiere i Danmark i december 2016. 

LÆS MERE: Mads Mikkelsen får knive med posten

Mads Mikkelsen skal spille sammen med Benedict Cumberbatch, der i 2015 blev nomineret til en Oscar.
Foto: AOP

Mads Mikkelsen skal spille sammen med Benedict Cumberbatch, der i 2015 blev nomineret til en Oscar.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden