4. okt. 2009
Af af Signe Ravn

Marie Askehave er glad for sit frontparti

Marie Askehave
Marie Askehave
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Skuespillerinden Marie Askehave er godt tilfreds med sine fortrin og har ikke tænkt sig at hjælpe naturen på vej, når hun bliver ældre.

Marie Askehave er godt tilfreds og mener, at Gud har været gavmild, da hun blev tildelt sit frontparti, og David Owes 35-årige hustru er ikke bleg for at tage fat og tjekke om det hele sidder, som det skal. Marie holder nemlig øje med de spor, som tiden sætter på hendes krop.

"I dag taler jeg meget med mine veninder om bryster med mine veninder, og sidst vi var i byen sammen, skulle vi lige mærke hinandens bryster for at følge med i udviklingen. Hele vores krop ændrer sig jo, og jeg frygter, hvad alderen kan gøre ved mine bryster," indrømmer Marie Askehave i FEMINA og fremlægger sit skrækscenarie: "Det ville være ærgerligt, hvis jeg skulle rulle dem op hver morgen."

"Jeg vil ikke ty til silikonebryster. Jeg tør simpelthen ikke få puttet noget som helst ind i mine bryster, så hvis de bliver flade, håber jeg på at kunne spise mig til lidt større barm…for selvfølgelig er det lidt trist, når brysterne ændrer udseende, men så er det jo heller ikke værre," fortæller Marie Askehave til FEMINA.

Læs mere om: