15. aug. 2009
Af af Trine Larsen

Marie Louise Wille er gravid

Marie Louise Wille
Marie Louise Wille
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Stjernen fra DRs store succes på TV og Radio om familien Sommer venter sit andet barn.

I radio-udgaven, der er en fortsættelse af TV-succesen "Sommer", har skuespillerinden Marie Louise Wille, som fotografen Mille, allerede fortalt sin kæreste, lægen Jakob Sommer, at hun er gravid. Nu er den smukke og populære skuespiller det også i virkeligheden.

Hun og gemalen gennem mere end 10 år, skuespilleren Thomas Bang, 38, venter nemlig deres andet barn. Parret har i forvejen datteren Tallulah, 8, og alle glæder sig til den lille ny.

- Vi ved ikke, hvad det bliver, og jeg har det sådan, at bare den lille er sund og rask, så er det lige meget, om vi får endnu en pige eller en dreng. Eller som vores datter siger, "vi vil ha' den, der er mindst irriterende", ler Marie Louise Wille, der venter familiens lille ny i december.

- Det bliver en rigtig julegave, for jeg har termin mellem jul og nytår, siger skuespilleren, der netop har indspillet film med Peter Gantzler som debut-instruktør, og ellers skal optræde med DR's symfoniorkester i et spændende projekt.

- Efter det bliver det nok ikke til så meget mere. Det er et rigtigt ønskebarn, så jeg vil også have tid til at nyde det hele lidt, siger Marie Louise Wille glad.

Læs mere om: