25. mar. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Martin Miehe-Renard og Karin Jagd sælger huset

Martin Miehe-Renard og Karin Jagd
Martin Miehe-Renard og Karin Jagd
Foto: Birger Storm
Efter 25 år på samme adresse har Martin Miehe-Renard og Karin Jagd sat deres skønne hus i Gentofte til salg.

-Vi elsker vores hus og har boet her siden 1989. Vi flyttede ind, da jeg havde vores første barn Oliver i maven, så alle tre børn (Oliver, Malthe og Sally, red.) er født her. Det har altid været tanken, at det skulle være barndomshjem for vores børn, og at vi på et tidspunkt skulle videre, siger Karin Jagd til BILLED-BLADET.

De to sønner er flyttet hjemmefra, mens datteren Sally stadig bor hjemme og går i skole på Gefion i København.

-Vi vil ind til byen at bo, og det glæder Sally sig til. Så har hun ikke så langt til skole. Det har længe været besluttet at sælge huset, men vi har været lidt lang tid om at få det gjort. Vi har virkelig elsket at bo her. Det er et helt fantastisk hus og en skøn beliggenhed. Her har kun boet tre familier, siden det blev bygget i 1930’erne. Det indikerer jo, at det er et sted, man bliver knyttet til, siger Karin Jagd og tilføjer:

Parret leder efter nyt hus

-Men nu glæder vi os til at prøve noget andet, så vi kigger efter noget mindre inde i byen. Det passer bedre til vores behov og liv nu, hvor vi ikke har tre hjemmeboende børn. Og så håber vi, at der kommer nogle nye ejere, der bliver lige så lykkelige for huset og får lige så meget glæde af det, som vi har haft.

Se Martin Miehe-Renard og Karin Jagd skønne bolig her.

LÆS MERE: Kendis-par stiktossede på Danske Bank.

Læs mere om: