Mikkel Boe Følsgaard efter barsel: Det har været virkelig dejligt

Foto: Birger Storm
Efter en dejlig tid på barsel med sin datter, er Mikkel Boe Følsgaard tilbage på jobbet, hvor en ny og spændende rolle snart venter.

Snart 33-årige Mikkel Boe Følsgaard har allerede prøvet meget i sin skuespillerkarriere, og han har vundet flere priser for sit store talent i film og på TV.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Men fra den 4. maj kan man også opleve skuespilleren på streamingtjenesten Netflix, når der er premiere på ”The Rain”, hvor han har en af de bærende roller.

Mikkel Boe Følsgaard har nydt barslen

Men inden premieren på den nye serie har Mikkel Boe Følsgaard nydt at holde lidt fri. Han har været på barsel med sin etårige datter, Sigrid.

- Det har været virkelig dejligt. Jeg har bare gået hjemme med den lille og kørt hende i vuggestuen, så det har været dejligt at have tid til det, fortalte skuespilleren, som også er far til Teodor på fire år, da han var til premiere på "The Rain". 

Mikkel Boe Følsgaards nye spændende rolle

Mikkel Boe Følsgaard har haft et væld af roller, blandt andet som Christian VII i ”En kongelig affære”, Kim Vilfort i ”Sommeren ’92” og naturligvis som Emil Grønnegaard i den populære serie ”Arvingerne”.

Om en måneds tid trækker den alsidige skuespiller igen i arbejdstøjet til en spændende rolle.

- Jeg skal spille en mand, der skifter køn, afslørede Mikkel Boe Følsgaard. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden