Mikkel Boe Følsgaard slår til i helt ny rolle

Mikkel Boe Følsgaard.

Mikkel Boe Følsgaard.

Foto: All Over
Den længe ventede film om den danske bokselegende Jørgen "Gamle" Hansen har premiere i juni. Nu er de første smagsprøver på filmen med en hårdtslående Mikkel Boe Følsgaard i ringen blevet offentliggjort.

De første smagsprøver på det nye boksefilm-drama "Den bedste mand" om legendariske Jørgen "Gamle" Hansen er blevet udsendt, og det er den helt nye filmplakat også.

Filmen med skuespilleren Mikkel Bo Følsgaard i hoverollen som den seje og hårdtslående bokser har premiere den 15. juni. og forventes at blive et af sommerens tilløbsstykker i danske biografer.

Herunder den ægte Jørgen "Gamle" Hansen:

Foto: All Over

 

Jørgen Hansen gav alt i ringen

"Den bedste mand" er et drama om en af de hårdeste og mest interessante boksekampe i dansk sportshistorie.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Samtidig er filmen en fortælling om en mand, der - trods en helt speciel og nærmest indadvendt tilgang til sin barske sport - formåede at give alt i ringen og vinde danskernes respekt og sin egen selvrespekt mod alle odds.

Drabelig duel i Randers

Kampen om EM-titlen i Randers Hallen mod den uhyggelige englænder Dave ”Boy” Green, 26 år, blev et vendepunkt i karrieren for dengang 34-årige Jørgen Hansen, og filmen handler netop om denne drabelige dyst, som vakte genlyd i hele Europa. Især i England.

Mogens Palle og Ayub Kalule

Mikkel Boe Følsgaard spiller i filmen sammen med Lene Maria Christensen. Også Søren Malling medvirker i rollen som promoter Mogens Palle, mens den engelske skuespiller Arnold Oceng spiller rollen som bokseren Ayub Kalule fra Uganda. Boksedramaet er instrueret af Mikkel Serup.

Foto: PR
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden